4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- μυαλά από 1 κεφάλι
- 4-5 κουταλιές βούτυρο
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- ρίγανη
- 1 λεμόνι, το χυμό
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μυαλά και τα καθαρίζουμε από τις μεμβράνες αν είναι αρνίσια, τα κόβουμε σε φέτες και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Τα τοποθετούμε σε τηγάνι με ζεστό βούτυρο και μόλις πάρουν χρώμα, τα σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και ρίγανη. Σερβίρουμε με λίγο μαϊντανό.