

4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- μυαλά από 1 κεφάλι
- 1-2 αυγά
- γαλέτα για το πανάρισμα
- λίγο αλεύρι
- 4-5 κουταλιές βούτυρο
- 1 κρεμμύδι ολόκληρο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μυαλά και τα κόβουμε σε φέτες. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά με 2 κουταλιές νερό. Ένα ένα κομμάτι, τα αλευρώνουμε, μετά τα βουτάμε στο αυγό, μετά στη γαλέτα και τα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Τα σερβίρουμε ζεστά.