0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 225 γρ. μπρόκολο
- 1 κουταλιά σουσάμι
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά σάλτσα σόγιας
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Βράζουμε το μπρόκολο, κόβουμε τα κοτσάνια του σε κύβους και τις κορφές του σε μικρότερα κομμάτια. Καβουρδίζουμε το σουσάμι σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα. Σοτάρουμε στο λάδι το μπρόκολο, προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας, το σουσάμι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.