4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 μπριζόλες αντιλόπης
- 2 κουταλιές κρεμμύδι σε κύβους
- 1/2 φλιτζάνι ουίσκι
- 1/2 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
- 1/2 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε το κρεμμύδι, το ουίσκι, τη σάλτσα σόγιας, τη μαύρη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού και το σκόρδο. Περιχύνουμε τη μαρινάδα στις μπριζόλες, τις σκεπάζουμε και τις αφήνουμε για 6-8 ώρες στο ψυγείο. Ψήνουμε τις μπριζόλες στο γκριλ ή στη σχάρα.