0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1300 γρ. αλεύρι σκληρό 55%
- 300 γρ. νερό χλιαρό
- 10 τεμ. κρόκους αυγών
- 400 γρ. βούτυρο φρέσκο ή μαλακή μαργαρίνη λιωμένη
- 10 γρ. αλάτι
- 200 γρ. γάλα
- 180 γρ. ζάχαρη
- 80 γρ. μαγιά
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ στην πρώτη ταχύτητα και ξεκουράζουμε την ζύμη. Πλάθουμε και στοφάρουμε στους 33-35 βαθμούς. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς κελσίου.