2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1/2 κιλό πέτρωμα (ή φέτα)
- 5 - 6 αυγά
- λίγο μαϊντανό
- αλάτι
- πιπέρι
Για το φύλλο:
- 1/2 κιλό αλεύρι
- 3 κρόκους αυγού
- λίγο λάδι
Εκτέλεση
Αλέθουμε το πέτρωμα το βάζουμε σε μια λεκάνη, προσθέτουμε τα αυγά, τον μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το αλεύρι, τους κρόκους και το λάδι σε μια λεκάνη, ανακατεύουμε, ζυμώνουμε και ανοίγουμε το φύλλο. Με ένα ποτήρι κόβουμε στρογγυλά κομμάτια τα γεμίζουμε, τα διπλώνουμε, τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.