Μπουρεκάκια (β' συνταγή)

Μπουρεκάκια (β' συνταγή) Μπουρεκάκια (β' συνταγή)
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1/2 κιλό φέτα
  • 2 αυγά
  • λίγο πιπέρι
  • λίγο μοσχοκάρυδο

Για το φύλλο:

  • 2 κεσέδες γιαούρτι
  • 2 πακέτα αλεύρι
  • κόκκινη φαρίνα
  • 4 αυγά
  • μισή κούπα λάδι
  • λίγο αλάτι

Εκτέλεση

Αλέθουμε την φέτα προσθέτουμε τ' αυγά, το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι και τ' ανακατεύουμε. Φτιάχνουμε το φύλλο. Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε τα γιαούρτια, τ' αυγά, το λάδι και το αλάτι, ζυμώνουμε και ανοίγουμε φύλλο κάπως παχύ. Κόβουμε στρογγυλά κομμάτια, βάζουμε από μια κουταλιά γέμισης σε κάθε κομμάτι και τα διπλώνουμε τα πατάμε στις άκρες να κολλήσουν και τα τοποθετούμε σε λαδομένο ταψί. Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε