2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 2 κουταλιές κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κουταλάκι ελαιόλαδο
- 500 γρ. αλεσμένο κρέας στρουθοκαμήλου
- 1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1/4 κουταλάκι φασκόμηλο ψιλοκομμένο
- 1 κουταλάκι αλάτι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο χωρίς να πάρουν χρώμα. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα ανακατεύουμε με το κρέας, το φασκόμηλο, αλάτι και πιπέρι. Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα τηγανίζουμε σε τηγάνι ή τα ψήνουμε στο γκριλ. Τα σερβίρουμε σε ψωμάκια με ψητό κρεμμύδι, σοταρισμένα ή ψητά μανιτάρια, ντομάτα σε φέτες, μαρούλι, τηγανιτές πατάτες ή τσιπς.