0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 350 γρ. καβουρόψιχα
- 175 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 κουταλιά σάλτσα ψαριού nam pla
- 1/2 κουταλιά σάλτσα σόγιας
- 1/2 κουταλιά σάλτσα oyster
- 1 αυγό χτυπημένο
- 30 γρ. καρύδα
- 1 κόκκινη πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 4 κουταλιές φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Σε μπλέντερ ανακατεύουμε το ψάρι, το σκόρδο, τη σάλτσα ψαριού, τη σάλτσα σόγιας και τη σάλτσα oyster. Προσθέτουμε την καβουρόψιχα και το αυγό και ανακατεύουμε. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα σκεύος και ανακατεύουμε με την καρύδα, την πιπεριά τσίλι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον κόλιανδρο, αλάτι και πιπέρι. Πλάθουμε 8 μπιφτέκια και τα τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο.