

3
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 450 γρ. φιλέτο στρουθοκαμήλου ψιλοκομμένο
- 250 γρ. κιμά χοιρινό
- 15ml ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 κουταλάκι σπόροι κύμινου
- 1/2 κουταλάκι φρέσκο ξύσμα πορτοκαλιού
- 1/2 κουταλάκι κανέλα
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε σε τηγάνι τους σπόρους κύμινου και τους θρυμματίζουμε. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. Πλάθουμε 4 μπιφτέκια, τα αλείφουμε με ηλιέλαιο και τα ψήνουμε.