Μπακαλιάρος με ζοχούς

Μπακαλιάρος με ζοχούς Μπακαλιάρος με ζοχούς
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 500 γρ μπακαλιάρος παστός ξαρμυρισμένος
  • 2 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
  • 2 κρεμμύδια ξερά  ψιλοκομμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1  κιλό  ζοχούς
  • 120 ml ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι το χυμό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο, μέχρι να μαραθεί ελαφρώς χωρίς να ροδίσει. Προσθέτουμε τους ζοχούς και τους αφήνουμε για 2-3 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία, μέχρι να αρχίσει να μαραίνεται. Προσθέτουμε την ντομάτα, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, τον μπακαλιάρο, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για περίπου 15-20 λεπτά. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό. Σερβίρουμε με λεμόνι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε