Μουστάρδα με φρέσκο κρεμμυδάκι για φρυγανισμένο βοδινό

Μουστάρδα με φρέσκο κρεμμυδάκι για φρυγανισμένο βοδινό Μουστάρδα με φρέσκο κρεμμυδάκι για φρυγανισμένο βοδινό
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 6 ξεφλουδισμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 1 1/2 κουταλιές της σούπας κονιάκ
  • 7 κουταλιές της σούπας ζωμό μοσχαρίσιου κρέατος
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού φύλλο θυμαριού
  • 2 κουταλιές της σούπας κρέμα
  • 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού καυτερή μουστάρδα
  • 2 ντομάτες σε λεπτές φέτες
  • 4 φιλέτα βοδινού, 120 γρ. το καθένα
  • 8 φέτες φρυγανισμένο ψωμί για τοστ

Εκτέλεση

Κόβουμε στη μέση τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα σκίζουμε σε λωρίδες. Λιώνουμε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να γίνει διάφανο και πασπαλίζουμε με ζάχαρη. Προσθέτουμε κονιάκ, ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι το υγρό να εξατμιστεί. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και ραφινάρουμε με θυμάρι. Ανακατεύουμε την κρέμα και τη μουστάρδα μέχρι να μαλακώσουν. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα βοδινού και τηγανίζουμε σε βούτυρο για 2 λεπτά κάθε πλευρά. Ρίχνουμε τη σάλτσα σε 4 φέτες ψωμιού. Καλύπτουμε με ντομάτες, φρέσκα κρεμμυδάκια και μαγειρεμένα φιλέτα βοδινού και τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε