Μουσταλευριά με αλεύρι

Μουσταλευριά με αλεύρι Μουσταλευριά με αλεύρι
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 3 1/2 φλιτζάνια μούστο
  • 1/2 φλιτζάνι νισεστέ ή ρυζάλευρο
  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  • σουσάμι
  • κανέλα
  • καρύδια κοπανισμένα
  • αμύγδαλα ξεφλουδισμένα ή κοπανισμένα

Εκτέλεση

Βράζουμε το μούστο. Ανακατεύουμε το νερό με το νισεστέ. Μόλις βράσει ο μούστος, ρίχνουμε το νισεστέ λίγο λίγο, ανακατεύοντας με γρήγορες κινήσεις για να μη σβολιάσει. Όταν το μείγμα πήξει, η μουσταλευριά είναι έτοιμη. Τη σερβίρουμε και όταν κρυώσει την πασπαλίζουμε με κανέλα, καρύδια, αμύγδαλα και σουσάμι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε