0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 3 1/2 φλιτζάνια μούστο
- 1/2 φλιτζάνι νισεστέ ή ρυζάλευρο
- 1/2 φλιτζάνι νερό
- σουσάμι
- κανέλα
- καρύδια κοπανισμένα
- αμύγδαλα ξεφλουδισμένα ή κοπανισμένα
Εκτέλεση
Βράζουμε το μούστο. Ανακατεύουμε το νερό με το νισεστέ. Μόλις βράσει ο μούστος, ρίχνουμε το νισεστέ λίγο λίγο, ανακατεύοντας με γρήγορες κινήσεις για να μη σβολιάσει. Όταν το μείγμα πήξει, η μουσταλευριά είναι έτοιμη. Τη σερβίρουμε και όταν κρυώσει την πασπαλίζουμε με κανέλα, καρύδια, αμύγδαλα και σουσάμι.