0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 125 γρ. μοτσαρέλα σε φέτες μισές
- 150 γρ. ντομάτα σε φέτες μισές
- 20 γρ. πέστο ρόκας
- 20 ml ελαιόλαδο
- 1 πρέζα φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Παίρνουμε τις κομμένες φέτες και τις βάζουμε την μία δίπλα στην άλλη εναλλάξ. Στην συνέχεια, τις περιχύνουμε με το πέστο ρόκας ανακατεμένο με το ελαιόλαδο, τον φρέσκο βασιλικό και σερβίρουμε.