

4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 4 ποτήρια νερό
- 1 λεμόνι, το χυμό
- αλάτι
- πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Βράζουμε το κρέας σε βαθιά κατσαρόλα με νερό και το ξαφρίζουμε. Προσθέτουμε αλάτι και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει. Σερβίρεται σκέτη ή με χυμό λεμονιού και τριμμένο μαύρο πιπέρι.