Μοσχάρι με κυδώνια και κανέλα

Μοσχάρι με κυδώνια και κανέλα Μοσχάρι με κυδώνια και κανέλα
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες
  • 4 κυδώνια
  • 1/2 φλιτζάνι βούτυρο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 1 ξυλάκι κανέλα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε στο βούτυρο το κρέας και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε λίγο χλιαρό νερό και το αφήνουνε να βράσει. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τα κυδώνια στα έξι. Μόλις μισοβράσει το κρέας, προσθέτουμε τα κυδώνια, τη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και την κανέλα. Συνεχίζουμε το βράσιμο σε μέτρια φωτιά ώσπου να μαλακώσει το κρέας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε