4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό μοσχάρι, κομμένο σε κύβους
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 κουτ. σούπ. βούτυρο
- 1 κιλό κάστανα ψημένα και καθαρισμένα
- αλάτι
- πιπέρι
- ζάχαρη
Εκτέλεση
Σωτάρουμε το κρέας στο βούτυρο μέχρι να πάρει ελαφρώς χρώμα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σωτάρισμα μέχρι να μαραθεί χωρίς να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε νερό, το αλάτι, το πιπέρι τη ζάχαρη και το αφήνουμε να σιγοβράσει.Λίγο πριν να είναι έτοιμο το κρέας ρίχνουμε μέσα τα κάστανα. Συνεχίζουμε το βράσιμο και όταν το κρέας έχει βράσει δένουμε τη σάλτσα με ρου ή κορν-φλάουρ και σερβίρουμε.