Μιλφέιγ ντομάτας με τυρί φέτα και φιστίκι Αιγίνης

Μιλφέιγ ντομάτας με τυρί φέτα και φιστίκι Αιγίνης Μιλφέιγ ντομάτας με τυρί φέτα και φιστίκι Αιγίνης
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
  • 250 γρ. τυρί φέτα
  • 1/2 φλιτζάνι φιστίκι ψιλοκομμένο και ψημένο
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγη ρίγανη

Εκτέλεση

Καθαρίζετε τις ντομάτες από το φλούδι τους και τις κόβετε σε λεπτές φέτες. Κόβετε λεπτές φέτες και το τυρί, τόσες όσες και οι ντομάτες. Σε ατομικά πιάτα στρώνετε πρώτα τη ντομάτα, ρίχνετε αλατοπίπερο, βάζετε από πάνω το τυρί και πασπαλίζετε με φιστίκι τριμμένο και λίγη ρίγανη. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία άλλη μία φορά. Ανακατεύετε το μπαλσάμικο με το ελαιόλαδο, περιχύνετε τη σαλάτα και πασπαλίζετε με φιστικί.

Σερβίρετε πάνω σε φύλλα ρόκας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε