4
ΑΤΟΜΑ
20'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
45'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 μελιτζάνες
- 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κρέας κοκκινιστό
- 300 γρ. φέτα
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μελιτζάνες στη μέση (κάθετα) και αφαιρούμε την ψίχα. Τηγανίζουμε ελαφρά και γεμίζουμε με το ήδη μαγειρεμένο κοκκινιστό. Συμπληρώνουμε με φέτα. Σέ ένα ταψί ρίχνουμε τη σάλτσα από το κοκκινιστό, τοποθετούμε τις μελιτζάνες και ψήνουμε σέ μέτριο φούρνο για σαράντα πέντε λεπτά. Κατά διαστήματα περιχύνουμε τις μελιτζάνες με τη σάλτσα από το ταψί.