0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
- 1/2 ματσάκι κόλιανδρο
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 κουταλάκι πάπρικα
- 1 κουταλάκι κύμινο
- 1/2 κουταλάκι κόλιανδρο
- 1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
- 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ώστε να πολτοποιηθούν. Χρησιμοποιούμε το μείγμα για 4 μερίδες κρέατος. Μαρινάρουμε αρνί για τουλάχιστον 24 ώρες, στήθος κοτόπουλου για 6 ώρες, ψάρια για 30 λεπτά και γαρίδες για 2 ώρες. Διατηρείται 3 μέρες στο ψυγείο σε κλειστό δοχείο.