0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
Για χοιρινό,κοτόπουλο,ψάρια και γαρίδες
- 2 κουταλιές κόκκοι λευκού πιπεριού
- 2 κουταλιές κόκκοι μαύρου πιπεριού
- 2 κουταλιές πιπέρι καγιέν
- 1 κουταλιά σκόρδο λιωμένο
- 1 κουταλιά κρεμμύδι πολτοποιημένο
- 2 κουταλάκια αποξηραμένο θυμάρι
- 1 κουταλάκι μουστάρδα σε σκόνη (αλεσμένο σιναπόσπορο)
- 1/2 κουταλάκι μάραθο ψιλοκομμένο
- 1/2 κουταλάκι ρίγανη αποξηραμένη
- 1/4 κουταλάκι κύμινο
Εκτέλεση
Αλέθουμε όλα τα υλικά μαζί. Χρησιμοποιούμε 1 κουταλιά για 4 μερίδες κρέατος. Αλείφουμε με το μείγμα χοιρινά παϊδάκια και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 24 ώρες, μπιφτέκια για 6 ώρες, στήθος κοτόπουλου για 6 ώρες, ψάρια για 30 λεπτά και γαρίδες για 2 ώρες. Διατηρείται για 3 μήνες σε αεροστεγή συσκευασία και σε θερμοκρασία χώρου.