0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 3 κουταλιές σαφράν
- 2 κουταλιές ρίγανη
- 2 κουταλιές κύμινο
- 1 κουταλιά κόλιανδρο
- 1 κουταλιά κόκκοι μαύρου πιπεριού
- 6 γαρίφαλα
- 1 κουταλιά πιπέρι
- 1/2 κουταλιά κανέλα
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε τα υλικά εκτός από το σαφράν σε τηγάνι και ανακατεύουμε για 5 λεπτά, μέχρι να σκουρύνει το χρώμα τους και να βγάλουν τα αρώματα τους. Το αφήνουμε να κρυώσει, προσθέτουμε το σαφράν και ανακατεύουμε. Χρησιμοποιούμε 2 κουταλιές για 4 μερίδες κρέατος. Πασπαλίζουμε χοιρινές μπριζόλες και τις αφήνουμε να μαριναριστούν για 4 ώρες, φτερούγες κοτόπουλου για 8 ώρες, ψάρια για 30 λεπτά και γαρίδες για 2 ώρες.