

2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 φιλέτα τόνου, 240 γρ. το ένα
- 2 κουταλιές σησαμέλαιο
- 2 κουταλιές σάλτσα σόγιας
- 1 κουταλιά τζίντζερ τριμμένο
- 1/2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι σε λεπτές φέτες
- 1 κουταλάκι χυμό λάιμ
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε ένα σκεύος όλα τα υλικά και προσθέτουμε το ψάρι. Σκεπάζουμε το σκεύος και μαρινάρουμε τα φιλέτα ψαριού για 3 ώρες στο ψυγείο. Βγάζουμε τον τόνο από τη μαρινάδα και τον σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές. Κόβουμε τα φιλέτα σε φέτες και γαρνίρουμε με λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι.