4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό κρέας στρουθοκαμήλου σε φέτες
- 50ml ξύδι βαλσάμικο
- 180ml ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά φύλλα θυμαριού
- 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε μπολ όλα τα υλικά εκτός από το κρέας. Προσθέτουμε το κρέας, ανακατεύουμε, κλείνουμε με καπάκι και μαρινάρουμε για 1 ώρα στο ψυγείο. Βγάζουμε το κρέας από τη μαρινάδα και το ψήνουμε στα κάρβουνα γυρνώντας το μόνο μία φορά. Κόβουμε το κρέας σε φέτες και σερβίρουμε.