2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
Για χταπόδι
- 1/2 φλιτζάνι (125 ml) ζωμό ψαριού
- 4 φύλλα λάιμ ψιλοκομμένα
- 2-3 κουταλιές λευκή ή μαύρη ζάχαρη
- 2 λάιμ, το χυμό και το ξύσμα
- 1 κουταλάκι σησαμέλαιο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και μαρινάρουμε 1 κιλό χταπόδι καθαρισμένο για ολόκληρη νύχτα. Το στραγγίζουμε καλά και το μαγειρεύουμε ή το ψήνουμε σε πολύ δυνατή φωτιά γυρνώντας το συνέχεια.