1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
Για λουκάνικα
- 1/4 φλιτζανιού (60 ml) σάλτσα σόγιας
- 1 κουταλιά ξύσμα τζίντζερ
- 2 κουταλάκια ξύσμα λεμονιού
- 1/4 φλιτζανιού (90 γρ.) μέλι
- 1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 κουταλιά ποτό τσέρυ ή ριζόκρασο
- 3 κουταλιές γλυκιά σάλτσα τσίλι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα σκεύος. Χαράσσουμε τα λουκάνικα, τα τοποθετούμε στη μαρινάδα και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 3 -12 ώρες. Ανά διαστήματα γυρίζουμε τα λουκάνικα. Κατάλληλη και για μαρινάρισμα κατά το ψήσιμο.