0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 3 κουταλιές σαφράν
- 6 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 3 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού ή ανανά
- 2 κουταλιές ξύδι από κόκκινο κρασί
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά μέλι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Μαρινάρουμε χοιρινές μπριζόλες για 8 ώρες, στήθος κοτόπουλου για 4 ώρες και ψάρια για 30 λεπτά. Διατηρείται στο ψυγείο για 24 ώρες.