0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 6 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 φλιτζάνι (250 ml) εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
- 1 κουταλιά φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και μαρινάρουμε 1 κιλό φιλέτα ψαριού σε κύβους ή 1 κιλό ολόκληρες, ξεφλουδισμένες γαρίδες. Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο ολόκληρη νύχτα. Όταν τα βγάλουμε και αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου, τα περνάμε σε ξυλάκια και τα ψήνουμε.