Μαρινάδα για πεσκανδρίτσα με σαφράν και σκόρδο

Μαρινάδα για πεσκανδρίτσα με σαφράν και σκόρδο Μαρινάδα για πεσκανδρίτσα με σαφράν και σκόρδο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 3 κουταλιές σαφράν
  • 6 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 3 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού ή ανανά
  • 2 κουταλιές ξύδι από κόκκινο κρασί
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μέλι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Μαρινάρουμε χοιρινές μπριζόλες για 8 ώρες, στήθος κοτόπουλου για 4 ώρες και ψάρια για 30 λεπτά. Διατηρείται στο ψυγείο για 24 ώρες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε