Μαρινάδα για μοσχάρι με κόκκινο κρασί και ξύδι

Μαρινάδα για μοσχάρι με κόκκινο κρασί και ξύδι Μαρινάδα για μοσχάρι με κόκκινο κρασί και ξύδι
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
  • 2 κουταλιές απόσταγμα ξυδιού
  • 3 κουταλιές ηλιέλαιο
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κουταλιά σπόροι κόλιανδρου
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 κουταλάκι κόκκοι μαύρου πιπεριού
  • 1 κουταλάκι κεδρόμηλα (juniper)
  • 1 ξύλο κανέλα

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα αφήνουμε να πάρουν βράση τα υλικά μαζί με 1 φλιτζάνι νερό. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και μαρινάρουμε περίπου 800 γρ.  κρέας  για 1-2 μέρες. Περιχύνουμε το κρέας με τη μαρινάδα, το ψήνουμε και ετοιμάζουμε τη σάλτσα απο τα ζουμιά που έχουν απομείνει.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε