0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
- 2 κουταλιές απόσταγμα ξυδιού
- 3 κουταλιές ηλιέλαιο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 κουταλιά σπόροι κόλιανδρου
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 κουταλάκι κόκκοι μαύρου πιπεριού
- 1 κουταλάκι κεδρόμηλα (juniper)
- 1 ξύλο κανέλα
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα αφήνουμε να πάρουν βράση τα υλικά μαζί με 1 φλιτζάνι νερό. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και μαρινάρουμε περίπου 800 γρ. κρέας για 1-2 μέρες. Περιχύνουμε το κρέας με τη μαρινάδα, το ψήνουμε και ετοιμάζουμε τη σάλτσα απο τα ζουμιά που έχουν απομείνει.