0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
Για ψητά λαχανικά
- 6-8 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 6 λιαστές ντομάτες
- 4 μαύρες ελιές σε φέτες
- 1 λεμόνι, το χυμό
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κουταλάκι φρέσκια ρίγανη
- 1 κουταλάκι φρέσκο θυμάρι
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο για 20 λεπτά. ρίχνουμε τις ντομάτες και το αφήνουμε να κρυώσει. Μαρινάρουμε τα λαχανικά, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για ολόκληρη νύχτα.