8
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
Για 2 κιλά κρέας
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κλωναράκι δενδρολίβανο ή 1 πρέζα αποξηραμένο
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 πρέζα θυμάρι
- 1 κλωναράκι σέλινο
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί και περιχύνουμε το κρέας. Το αφήνουμε για 12 ώρες και στη συνέχεια το μαγειρεύουμε.