8
ΑΤΟΜΑ
30'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
30'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 κιλά κολοκυθάκια
- 1/2 κιλό μελιτζάνες
- 1/2 κιλό πιπεριές
- 1/2 κιλό μπάτσο (παραδοσιακό τυρί Μακεδονίας)
- 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες πολτοποιημένες
- ρίγανη
- 1 φλιτζάνι νερό
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές σε κύβους. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν. Κατόπιν τα τοποθετούμε σε κατσαρόλα προσθέτοντας τις πολτοποιημένες ντομάτες και τ' αφήνουμε να βράσουν. Προσθέτουμε το αλατοπίπερο και τέλος το τυρί κομμένο σε κυβάκια. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.