Λούτσος τηγανητός με σάλτσα ντομάτας, κάπαρη και γλυκολέμονο

Λούτσος τηγανητός με σάλτσα ντομάτας, κάπαρη και γλυκολέμονο Λούτσος τηγανητός με σάλτσα ντομάτας, κάπαρη και γλυκολέμονο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 λούτσοι καθαρισμένοι και αλατισμένοι
  • 4 ντομάτες ζεματισμένες σε κύβους
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • λίγο ξύσμα απο λεμόνι
  • 2 κλωνάρια θυμάρι
  • 2 κουταλάκια μικρή κάπαρη
  • 1 γλυκολέμονο (λάιμ), το χυμό
  • 1/4 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο
  • νερό
  • βούτυρο
  • λίγη ζάχαρη
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Τηγανίζουμε τα ψάρια. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο στο ελαιόλαδο μέχρι να μαραθούν χωρίς να πάρουν χρώμα, προσθέτουμε τις ντομάτες, το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι, την κάπαρη, τη ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι, το νερό και αφήνουμε να βράσει. Σε άλλο σκεύος, ζεσταίνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε το χυμό γλυκολέμονου, το μαϊντανό και περιχύνουμε το ψάρι. Σερβίρουμε το ψάρι και συνοδεύουμε με τη σάλτσα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε