0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 500 γρ. λούτσος φιλέτο
- 500 γρ. πατάτες βραστές σε φέτες
- 500ml κρέμα γάλακτος
- 30 γρ. αλεύρι
- 30ml λάδι
- 90 γρ. κεφαλοτύρι
- αλάτι
Εκτέλεση
Σε ένα βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος απλώνουμε τις πατάτες και τα φιλέτα ψαριού. Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το λάδι, το αλεύρι, αλάτι και περιχύνουμε τα φιλέτα. Ρίχνουμε το τυρί και ψήνουμε στο φούρνο για 30-40 λεπτά.