3
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 500 γρ. λούτσος φιλέτο
- 8 μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 1 φλιτζάνι κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 φλιτζάνι καρότα κομμένα ζουλιέν
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι, το χυμό
Εκτέλεση
Κόβουμε τα φιλέτα σε κομμάτια. Σοτάρουμε στο λάδι τα καρότα, τα μανιτάρια και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το ψάρι και το χυμό λεμονιού. Σκεπάζουμε με καπάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το ψάρι.