Λουλούδια κολοκυθιάς γεμιστά

Λουλούδια κολοκυθιάς γεμιστά Λουλούδια κολοκυθιάς γεμιστά
8 ΑΤΟΜΑ
30' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
30' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
3 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Πήλιο

Συστατικά

  • 64 κολοκυθοανθοί
  • 500 γρ. κρεμμύδια
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό
  • 1/2 ματσάκι άνηθο
  • 1/2 ματσάκι δυόσμο
  • 2 φλιτζάνια ρύζι γλασέ
  • προαιρετικά λίγη φέτα τριμμένη
  • 5 φλιτζάνια νερό

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μας με λάδι ελιάς, προσθέτουμε το ρύζι, τα αρωματικά φυτά, τα γυρίζουμε δυο φορές και προσθέτουμε 2 φλιτζάνια ζεστό νερό, αλάτι και πιπέρι ώστε να μισοβράσει η σύβραση. Γεμίζουμε τα λουλούδια και τα τοποθετούμε με προσοχή σε πλατιά κατσαρόλα. Προσθέτουμε 3 φλιτζάνια ζεστό νερό, 1/2 φλιτζάνι λάδι, και βάζουμε από πάνω ένα αναποδογυρισμένο πιάτο. Τα σιγοβράζουμε για 20-30 λεπτά περίπου. Τα άνθη μας μπορούμε να τα γεμίσουμε και με κιμά, αντικαθιστώντας το 1 φλιτζάνι ρύζι με 1/2 κιλό κιμά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε