20
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 5 κιλά κιμά απο χοιρινό μπούτι
- χοιρινά έντερα
- 4 κιλά πράσα ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές κόκκινο πιπέρι γλυκό
- 2 κουταλιές κόκκινο πιπέρι καυτερό
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε σχολαστικά τα έντερα. Σοτάρουμε ελαφρώς τα πράσα και προσθέτουμε τα υλικά και τον κιμά και τα αφήνουμε να σοταριστούν. Αφήνουμε τον κιμά να κρυώσει και γεμίζουμε τα έντερα. Δένουμε τα λουκάνικα κάθε τόσο (25-30 εκατοστά το καθένα) και τα κρεμάτε σε μέρος που αερίζεται, για να στεγνώσουν 4-5 μέρες.