0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 500 γρ λάχανο κινέζικό μέτρια κομμένο σε φέτες
- 250 γρ. ανανάς ψιλοκομμένος
- 2 κουταλάκια κάρυ σε σκόνη
- 50 ml κρέμα γάλακτος
- 50 ml σησαμέλαιο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το λάχανο σε χαμηλή θερμοκρασία με το σησαμέλαιο. Μόλις αρχίσει να μαραίνεται προσθέτουμε τον ανανά, το κάρυ, αλάτι, πιπέρι, 2-3 κουταλιές νερό και το αφήνουμε να βράσει, μόλις το λάχανο αρχίσει να είναι μισό έτοιμο δηλαδή να κρατάει, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις δέσει το σερβίρουμε με χοιρινό ή κοτόπουλο σχάρας μαριναρισμένο με κινέζικη μαρινάδα.