2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 500 γρ. λαγόχορτα
- 40 γρ. βούτυρο
- 2 πρέζες λουίζα φρέσκια
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαγόχορτα σε ομοιόμορφα κομμάτια 4-5 εκατοστά. Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Μόλις είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά στο βούτυρο. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τη λουίζα και σερβίρουμε.