8
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 λαγός (2 κιλά περίπου), σε μερίδες
- ξίδι
- νερό
- χυμός απο λεμόνια
- μερικές σκελίδες σκόρδου
- 1 - 2 φύλλα δάφνης
- ρίγανη φρέσκια
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετούμε τον λαγό σε μια λεκάνη με νερό, ξίδι, φύλλα δάφνης και σκόρδο. Τον αφήνουμε όλη τη νύχτα και την άλλη ημέρα τον στραγγίζουμε και τον αλατοπιπερώνουμε. Τον βάζουμε σε ένα ταψί, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, τον χυμό λεμονιού και ψήνουμε βρέχοντάς τον, πότε πότε, με τη σάλτσα του.