Λαγόχορτο με κρέμα εστραγκόν και μουστάρδα

Λαγόχορτο με κρέμα εστραγκόν και μουστάρδα Λαγόχορτο με κρέμα εστραγκόν και μουστάρδα
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 500 γρ. λαγόχορτα
  • 150ml ζωμό λαχανικών
  • 100ml κρέμα γάλακτος
  • 40 γρ. βούτυρο
  • 2 πρέζες εστραγκόν
  • 1/6 κουταλάκι κουρκουμά
  • 1 κουταλιά μουστάρδα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαγόχορτα σε ομοιόμορφα κομμάτια 4-5 εκατοστών. Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Μόλις είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και τα σοτάρουμε για 1  λεπτό στο βούτυρο. Προσθέτουμε το ζωμό, τον κουρκουμά, την μουστάρδα διαλυμένη με λίγο νερό και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρει βράση. Προσθέτουμε την κρέμα, αλάτι, πιπέρι, το εστραγκόν αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει και σερβίρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε