

1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 200 γρ. ξεκοκαλισμένο φιλέτο ουράς κροκόδειλου
- 15 γρ. βούτυρο
- 20ml μηλόξυδο
- 40 γρ. μαρμελάδα μήλου με λίγη ζάχαρη
- 100ml ζωμό κότας
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και τα τηγανίζουμε στο βούτυρο. Αφαιρούμε το κρέας, ρίχνουμε το ξύδι και ανακατεύουμε με το ζωμό κότας. Προσθέτουμε το μήλο και βράζουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα.