

1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 200 γρ. ξεκοκαλισμένο φιλέτο ουράς κροκόδειλου
- 15 γρ. βούτυρο
- 20-30ml χυμό λεμονιού
- 100ml κρέμα γάλακτος
- 1 πρέζα σκόρδο λιωμένο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια, τα αλατοπιπερώνουμε και τα τηγανίζουμε στο βούτυρο. Αφαιρούμε το κρέας, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε με την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε το σκόρδο και βράζουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα.