4
ΑΤΟΜΑ
20'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
10'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
Για τη ζύμη:
- 300 γρ. λιαστές ντομάτες
- 100 γρ. γάλα
- 100 γρ. νερό
- 300 γρ. αλέυρι
- 150 γρ. μυζήθρα
- 1 αυγό
- 10 γρ. αλάτι
- 1 γρ. πιπέρι
- 2 γρ. θυμάρι
- φρυγανιά για το πανάρισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε τις λιαστές ντομάτες σε νερό για να φουσκώσουν. Τις ψιλοκόβουμε και τις ανακατέυουμε με τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Τα πλάθουμε σε μπαλάκια τα πανάρουμε με τη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε . Σερβίρουμε με ντιπ γιαουρτιού.