Κροκέτες απο βακαλάο

Κροκέτες απο βακαλάο Κροκέτες απο βακαλάο
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 500 γρ. βραστός βακαλάος ψιλοκομμένος
  • 200 γρ. μπεσαμέλ σφιχτή
  • 150 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 2 κρόκοι αυγών
  • φρυγανιά τριμμένη
  • 2 πρέζες μαϊντανό
  • 2 ασπράδια αυγών για το πανάρισμα
  • λάδι για τηγάνισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά το ψάρι με τους κρόκους, το τυρί, την μπεσαμέλ, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο. Πλάθουμε το μείγμα σε σχήμα κυλινδρικό ή στρόγγυλο. Βουτάμε τις κροκέτες μία μία στο ασπράδι που έχουμε χτυπήσει με λίγο νερό και μετά στην τριμμένη φρυγανιά. Τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τις σερβίρουμε ζεστές με λεμόνι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε