0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 450 γρ. πατάτες
- 1 ½ κουταλιά βούτυρο λιωμένο
- 1 κουταλιά ηλιέλαιο
- 2 πρέζες θυμάρι
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε, τρίβουμε τις πατάτες και τις ανακατεύουμε με το βούτυρο, αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και προσθέτουμε το μείγμα απλώνοντάς το ώστε να καλύψει όλη την επιφάνεια του τηγανιού. Τηγανίζουμε για 7-10 λεπτά και από τις δύο πλευρές.