Κρεμμυδοντολμάδες

Κρεμμυδοντολμάδες Κρεμμυδοντολμάδες
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 κιλά μεγάλα κρεμμύδια
  • 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  • 1/2 κιλό ρύζι (πλυμένο)
  • 1 ώριμη ντομάτα
  • 2 κουταλιές σούπας μαϊντανό
  • 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι κύμινο
  • άλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τά κρεμμύδια και τά βάζουμε σέ μιά κατσαρόλα νά βράσουν. Μόλις βράσουν τά σουρώνουμε και ανοίγουμε τά φύλλα γιά νά τά γεμίσουμε. Φτιάχνουμε τή γέμιση δουλεύοντας καλά όλα τά υλικά μαζί. Παίρνουμε τά φύλλα ενα-ενα και γεμίζουμε μέχρι πού νά μπορούμε νά τά κλείσουμε. Τοποθετούμε σέ κατσαρόλα (σκεπασμένα μέ πυρίμαχο πιάτο), ρίχνουμε νερό και λίγο λάδι και αφήνουμε νά βράσουν σέ μέτρια φωτιά γιά μισή ώρα περίπου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε