2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 350 γρ. κρεμμύδια καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες 0,5 εκατοστού πάχους
- 50 γρ. αλεύρι
- 150 γρ. φρυγανιά κίτρινη
- 1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
- αλάτι
- λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανοίγουμε τους δακτυλίους και τους αλατίζουμε τους αφήνουμε για 30 λεπτά και τους πανάρουμε με τα υπόλοιπα υλικά εκτός το λάδι καλά αναμεμειγμένα. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.