Κρεμμύδια γεμιστά

Κρεμμύδια γεμιστά Κρεμμύδια γεμιστά
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 300 γρ. κιμάς βοδινός
  • 1 φλιτζάνι τον τσαγιού ρύζι γλασέ
  • 6 μεγάλα κρεμμύδια
  • μαϊντανός
  • 1 κύβος
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 φλιτζάνι τον τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 κοφτή κουταλιά τον γλυκού ζάχαρη
  • άνηθος

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα ζεματάμε ολόκληρα σε βραστό νερό. Στη συνέχεια τα ξεφλουδίζουμε και αν είναι πολύ μεγάλα τα κόβουμε στη μέση, αν όχι τα χαράσουμε από τη μια μεριά, αφαιρούμε προσεκτικά το εσωτερικό τους, το τρίβουμε και το κρατάμε στην άκρη.

Τοποθετούμε τον κιμά σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ρύζι αφού το πλύνουμε, το εσωτερικό του κρεμμυδιού, μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, άνηθο.

Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε με το μείγμα αυτό τις Λούδες του κρεμμυδιού τυλίγοντάς τες όπως κάνουμε με τα ντολμαδάκια. Τα στρώνουμε σε ειρε'ς σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε τον κύβο αφού τον ιώοουμε σε ένα φλιτζάνι του τσαγιού νερό και τα αφήνουμε να βράσουν.

Σερβίρονται με λεμόνι ή σκέτα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε